Stine A smykker

Kategorier:

Vores anbefalede smykke-webshops

GoldenTimes.dk kom på markedet i 2016, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. Webbutikken har i dag mere end 9000 produkter på hylderne, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Arne Jacobsen, Certina, Festina og Seiko.

GoldenTimes.dk har en score på 9,6 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 2984 kundeanmeldelser, hvoraf 2644 har givet den højeste karakter og kun 42 har givet den laveste karakter. GoldenTimes.dks Facebook-side har i øjeblikket 3011 fans. I alt 35 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den samlede score er her 4,6 ud af 5.

GoldenTimes.dk leverer din ordre på kun 3 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Derudover giver GoldenTimes.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 30 dage.

Bag netbutikken finder vi virksomheden Golden Times Online ApS, som fysisk befinder sig på Hobrovej 452 i Aalborg SV. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 98 18 00 60, eller på kontakt@goldentimes.dk.

Besøg GoldenTimes.dk nu (klik her)

GuldsmedOestergaard.dk blev lanceret tilbage i 2012, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. De har i dag mere end 10000 varer i sortimentet, så der er uden tvivl noget for enhver smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Calvin Klein, Hugo Boss, Jaguar og Marc Jacobs.

På Trustpilot har GuldsmedOestergaard.dk en score på 9,9 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2211 tidligere kunder har lavet, hvoraf kun 3 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 2141 har været meget tilfredse. På Facebook har GuldsmedOestergaard.dk i skrivende stund 13852 fans på deres side. Samlet set der lige nu 175 anmeldelser af siden, og deres score ligger pt. på 4,6 ud af 5.

GuldsmedOestergaard.dk tilbyder levering på næstkommende hverdag, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 14, ellers skal du nok vente en ekstra dag. De leverer altid ordren uden beregning, så du altså kun betaler for selve varerne. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Som på de fleste andre webshops kan du på GuldsmedOestergaard.dk betale med kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. GuldsmedOestergaard.dk er godkendt af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Derudover har GuldsmedOestergaard.dk prisgaranti på alle deres varer, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du fortryder dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Østergaard Aps er den virksomhed der ejer webshoppen, som holder til i Skive på adressen Nørregade 14. Du kan kontakte dem via telefon på 97 52 00 75, eller på supportmailen webshop@guldsmedoestergaard.dk.

Besøg GuldsmedOestergaard.dk nu (klik her)