Strikkemøller

Kategorier:

Strikkeringsæt / Knitting ring set - 4 størrelser inkl. nål og krog

159,00 kr.

Strikkering til bl.a. strømper Str. S / 20-31

152,00 kr.

Strikkering til bl.a. strømper Str. M / 32-38

152,00 kr.

Strikkering til bl.a. strømper Str. L / 39-46

152,00 kr.

Strikkering / Knitting ring Aflang - 38 cm Ass. farver

49,00 kr.

Strikkering / Knitting ring - 13,5 cm

35,00 kr.

Prym Strikkeringsæt / Knitting ring set - 4 størrelser inkl. nål og kr

275,00 kr.

Prym Strikkemølle Mini / Strikkelise

169,00 kr.

Prym Strikkemølle midi

439,00 kr.

Prym Strikkemølle Maxi

649,00 kr.

Prym Strikkelise / Strikkedukke i træ

47,00 kr.

Pony Strikkelise / Strikkedukke Træ 9 cm

57,00 kr.

Pony Split Strikkelise / Strikkedukke Ass farver

68,00 kr.

KnitPro Symfonie Strikkelise / Strikkedukke Symfonie Classic

129,00 kr.

KnitPro Strikkelise / Strikkedukke Passion Red

41,00 kr.

Infinity Hearts Strikkeringsæt 4 størrelser inkl. nål og krog

219,00 kr.

Infinity Hearts Strikkeringsæt / Knitting ring sæt Aflange - 4 størrel

220,00 kr.

Infinity Hearts Strikkelise / Strikkedukke i træ 11,3x2,5cm - 1 stk

45,00 kr.

Infinity Hearts Pingvin Strikkemølle Midi

399,00 kr.

Infinity Hearts Krog og nål til strikkering Ass. farver - 1 sæt

25,00 kr.

Clover Wonder Knitter / Strikkelise / Strikkedukke

130,00 kr.

Vores anbefalede hobby-webshops

Rito.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 41640, og har siden da haft rigtig godt gang i butikken. De har i dag et sortiment med mere end 15000 varer, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Drops og Hama.

Netbutikken har 9,8 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 4008 tidligere kunder har lavet, hvor det også skal nævnes at hele 3827 personer har givet toprating og kun 5 har givet en meget dårlig rating. På Facebook har Rito.dk i skrivende stund 35104 fans på deres side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 597 mennesker, og den samlede score er her 4,8 ud af 5.

Rito.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer dig bedre. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Som på de fleste andre webshops kan du på Rito.dk betale med kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Rito.dk er certificeret af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Webshoppen er ejet af virksomheden Rito ApS, som holder til i Skive på adressen Gyrovej 1. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 71 99 98 44, eller via e-mail på info@rito.dk.

Besøg Rito.dk nu (klik her)

Hobbyshoppen.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2006, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. De har i dag mere end 250 varer i sortimentet, så der er uden tvivl noget for enhver smag. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Hama.

Hobbyshoppen.dks Trustpilot-score ligger på 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er baseret på i alt 70 kundeanmeldelser, hvoraf 63 har givet den højeste karakter og kun 1 har givet den laveste karakter. Hobbyshoppen.dks Facebook-side har i øjeblikket 5224 fans. I alt 86 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og deres score ligger pt. på 4,5 ud af 5.

Hobbyshoppen.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 14, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 21 dage til at sende varerne retur.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden Hobbyshoppen, som fysisk befinder sig på Storegade 27B i Haderslev. Du kan kontakte dem via telefon på 51 60 20 20, eller på supportmailen kundeservice@hobbyshoppen.dk.

Besøg Hobbyshoppen.dk nu (klik her)

Netbutikken SymaskineTorvet.dk gik i luften i 2009, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. De har i dag mere end 800 varer i sortimentet, så der er uden tvivl noget for enhver smag. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Juki, Brother og Singer.

SymaskineTorvet.dks Trustpilot-score ligger på 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 1353 tidligere kunder har lavet, hvoraf 1255 har givet den højeste karakter og kun 4 har givet den laveste karakter. SymaskineTorvet.dk har 4398 fans på deres Facebook-side. 42 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,9 ud af 5.

SymaskineTorvet.dk giver mulighed for levering dag-til-dag, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer dig bedre. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Som på de fleste andre webshops kan du på SymaskineTorvet.dk betale med kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. SymaskineTorvet.dk er godkendt af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Derudover har SymaskineTorvet.dk prisgaranti på alle deres varer, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Virksomheden Storkøbenhavns Symaskinecenter I/S er indehaver af webshoppen, som holder til i Rødovre på adressen Islevdalvej 142. De kan kontaktes på telefonnummer 58 52 29 22, eller skriftligt på info@symaskincenter.dk.

Besøg SymaskineTorvet.dk nu (klik her)