Træklemmer

Kategorier:

Træklemmer Mini Natur 2,5x0,3cm - 24 stk

22,00 kr.

Træklemmer Mini Ass. farver 25mm - 20 stk

13,00 kr.

Mini Tøjklemmer Birk 25x3mm - 30 stk

23,00 kr.

Tavle med klemme, str. 4x2 cm, 12stk.

29,00 kr.

Vores anbefalede hobby-webshops

Netbutikken Rito.dk gik i luften i 41640, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. Webbutikken har i dag mere end 15000 produkter på hylderne, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Drops og Hama.

Netbutikken har 9,8 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 4008 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 3827 personer har givet topkarakter og kun 5 personer har givet dumpekarakter. Rito.dk har i skrivende stund 35104 fans på deres Facebook-side. Ud af disse er der 597 som har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,8 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Rito.dk efter kun 1-2 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Som på de fleste andre webshops kan du på Rito.dk betale med kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Webshoppen er medlem af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Rito ApS ejer i dag webshoppen, som har til huse på Gyrovej 1 i Skive. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 71 99 98 44, eller på info@rito.dk.

Besøg Rito.dk nu (klik her)

Hobbyshoppen.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2006, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. De har i dag mere end 250 produkter i webshoppen, så der er uden tvivl noget for enhver smag. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Hama.

På Trustpilot har Hobbyshoppen.dk en score på 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 70 anmeldelser, hvoraf kun 1 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 63 har været meget tilfredse. Hobbyshoppen.dks Facebook-side har i øjeblikket 5224 fans. Ud af disse er der 86 som har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,5 ud af 5.

Hobbyshoppen.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, hvis bare du bestiller inden kl. 14, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Som på de fleste andre webshops kan du på Hobbyshoppen.dk betale med kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Hvis du fortryder, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 21 dage efter dit køb.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden Hobbyshoppen, som har til huse på Storegade 27B i Haderslev. De kan kontaktes på telefonnummer 51 60 20 20, eller på e-mailadressen kundeservice@hobbyshoppen.dk.

Besøg Hobbyshoppen.dk nu (klik her)

SymaskineTorvet.dk fik den første ordre i 2009, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. De har i dag mere end 800 produkter i webshoppen, så der er uden tvivl noget for enhver smag. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Juki, Brother og Singer.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er baseret på i alt 1353 kundeanmeldelser, hvoraf hele 1255 personer har givet topkarakter og kun 4 personer har givet dumpekarakter. I skrivende stund er der 4398 mennesker som er fans af SymaskineTorvet.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 42 anmeldelser af siden, og den gennemsnitlige score er 4,9 ud af 5.

SymaskineTorvet.dk leverer dag-til-dag, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Det er på SymaskineTorvet.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. SymaskineTorvet.dk er certificeret af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Derudover tilbyder SymaskineTorvet.dk prisgaranti, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du fortryder, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Bag webshoppen står virksomheden Storkøbenhavns Symaskinecenter I/S, som holder til på adressen Islevdalvej 142, 2610 Rødovre. Du kan kontakte dem på telefonnummer 58 52 29 22, eller via e-mail på info@symaskincenter.dk.

Besøg SymaskineTorvet.dk nu (klik her)