Vandtætte Ure

Kategorier:

Vores anbefalede ur-webshops

DitUr.dk kom på markedet i vinteren 2014, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. De har i dag mere end 1500 varer i sortimentet, så der er uden tvivl noget for enhver smag. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Daniel Wellington, Citizen, Casio og Michael Kors.

Netbutikken har 9,5 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 5819 tidligere kunder, hvor det også skal nævnes at hele 5035 personer har givet toprating og kun 74 har givet en meget dårlig rating. DitUr.dk har 62973 fans på deres Facebook-side.

DitUr.dk leverer dag-til-dag, men kun hvis du lægger din ordre inden kl. 16, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser. Derudover har DitUr.dk prisgaranti på alle deres varer, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du fortryder, så har du 99 dage til at sende varerne retur.

Internetbutikken drives til daglig af DitUr.dk ApS, som har til huse i postnummer 8270 i Højbjerg på Arnakvej 64. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 60 57 07 35, eller skriftligt på kontakt@ditur.dk.

Besøg DitUr.dk nu (klik her)

Webshoppen GoldenTimes.dk startede tilbage i 2016, og har siden da haft rigtig godt gang i butikken. De har i dag et sortiment med mere end 9000 varer, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Arne Jacobsen, Certina, Festina og Seiko.

GoldenTimes.dk har en score på 9,6 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2984 anmeldelser, hvoraf kun 42 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 2644 har været meget tilfredse. GoldenTimes.dk har 3011 fans på deres Facebook-side. I alt 35 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og deres score ligger pt. på 4,6 ud af 5.

GoldenTimes.dk kan levere dine varer på 3 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Du har på GoldenTimes.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Derudover har GoldenTimes.dk prisgaranti på alle deres varer, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Virksomheden Golden Times Online ApS er indehaver af webshoppen, som fysisk befinder sig på Hobrovej 452 i Aalborg SV. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 98 18 00 60, eller på supportmailen kontakt@goldentimes.dk.

Besøg GoldenTimes.dk nu (klik her)

Netshoppen GuldsmedOestergaard.dk åbnede dørene i 2012, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. De har i dag mere end 10000 varer i sortimentet, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Calvin Klein, Hugo Boss, Jaguar og Marc Jacobs.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,9 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2211 tidligere kunder, hvoraf 2141 har givet den højeste karakter og kun 3 har givet den laveste karakter. GuldsmedOestergaard.dks Facebook-side har i øjeblikket 13852 fans. Samlet set der lige nu 175 anmeldelser af siden, og den gennemsnitlige score er 4,6 ud af 5.

GuldsmedOestergaard.dk leverer dag-til-dag, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 14, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du får desuden fragten helt gratis, så du ikke skal betale for leveringen. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er et bedre alternativ for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Som på de fleste andre webshops kan du på GuldsmedOestergaard.dk betale med kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. GuldsmedOestergaard.dk er en del af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav. Derudover har GuldsmedOestergaard.dk prisgaranti på alle deres varer, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Østergaard Aps er den virksomhed der ejer webshoppen, som har til huse i Skive på Nørregade 14. Du kan kontakte dem via telefon på 97 52 00 75, eller på webshop@guldsmedoestergaard.dk.

Besøg GuldsmedOestergaard.dk nu (klik her)