WeWOOD ure

Kategorier:

WeWood Siko Beige Choko

780,00 kr.

WeWOOD Kappa MB Black Blue

645,00 kr.

WeWOOD Kappa MB Beige Black

645,00 kr.

WeWood Kappa Chocolate

1.095,00 kr.

WeWOOD Kappa Black Gold

1.145,00 kr.

WeWood Horizon Silver Ivory Nut

795,00 kr.

WeWood Horizon Black Grey

795,00 kr.

WeWood Gaia Choco Rose

1.145,00 kr.

WeWood Date Me Nut Rough Gun Gold

845,00 kr.

WeWood Date Me Choco Rough Gun Rose

845,00 kr.

WeWood Date Me Black Rough Rose

845,00 kr.

WeWOOD Date MB Choco Rough Emerald

445,00 kr.

WeWOOD Date MB Beige Blue

495,00 kr.

WeWOOD Date MB Beige Black

445,00 kr.

WeWOOD Date MB Beige Army Green

445,00 kr.

WeWood Daphne Cherry Rose

845,00 kr.

WeWood Daphne Black Rough Rose

795,00 kr.

WeWood Criss Me Choco Rough Rose

795,00 kr.

WeWood Criss Me Black Rose

795,00 kr.

WeWood Aurora Rose Gold Apricot

1.295,00 kr.

WeWOOD Alpha Me Black Rough Gun

945,00 kr.

WeWood Albacore Silver Blue Nut

1.645,00 kr.

WeWood Albacore Rose Gold Black Chocolate

1.645,00 kr.

Vores anbefalede ur-webshops

DitUr.dk fik den første ordre i vinteren 2014, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. De har i dag mere end 1500 varer i sortimentet, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Daniel Wellington, Citizen, Casio og Michael Kors.

Netbutikken har 9,5 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 5819 tidligere kunder, hvoraf hele 5035 personer har givet topkarakter og kun 74 personer har givet dumpekarakter. På Facebook har DitUr.dk i skrivende stund 62973 fans på deres side.

DitUr.dk tilbyder dag-til-dag levering, hvis du når at bestille inden kl. 16, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer dig bedre.

Du har på DitUr.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. DitUr.dk er certificeret af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Derudover prismatcher DitUr.dk alle deres varer, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du fortryder, så kan du få pengene tilbage i op til 99 dage.

DitUr.dk ApS ejer i dag webshoppen, som har til huse i postnummer 8270 i Højbjerg på Arnakvej 64. De kan kontaktes på telefonnummer 60 57 07 35, eller på e-mailadressen kontakt@ditur.dk.

Besøg DitUr.dk nu (klik her)

GoldenTimes.dk blev lanceret tilbage i 2016, og har siden da haft rigtig godt gang i butikken. Webbutikken har i dag mere end 9000 produkter på hylderne, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Arne Jacobsen, Certina, Festina og Seiko.

GoldenTimes.dk har en score på 9,6 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2984 anmeldelser, hvoraf 2644 har givet den højeste karakter og kun 42 har givet den laveste karakter. GoldenTimes.dk har 3011 fans på deres Facebook-side. 35 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,6 ud af 5.

GoldenTimes.dk leverer din ordre på kun 3 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer dig bedre. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Derudover giver GoldenTimes.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

Webshoppen ejes og drives af Golden Times Online ApS, som holder til i Aalborg SV på adressen Hobrovej 452. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 98 18 00 60, eller via e-mail på kontakt@goldentimes.dk.

Besøg GoldenTimes.dk nu (klik her)

GuldsmedOestergaard.dk kom på markedet i 2012, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. Webbutikken har i dag mere end 10000 produkter på hylderne, så der er uden tvivl noget for enhver smag. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Calvin Klein, Hugo Boss, Jaguar og Marc Jacobs.

GuldsmedOestergaard.dk har en score på 9,9 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2211 anmeldelser, hvoraf kun 3 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 2141 har været meget tilfredse. GuldsmedOestergaard.dk har i skrivende stund 13852 fans på deres Facebook-side. I alt 175 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og lige nu har de en score på 4,6 ud af 5.

GuldsmedOestergaard.dk tilbyder levering dag-til-dag, men kun hvis du lægger din ordre inden kl. 14, ellers tager det formentlig en ekstra dag. De tilbyder desuden fri fragt på alle ordrer, så du ikke skal betale for leveringen. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Du har på GuldsmedOestergaard.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Webshoppen er medlem af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav. Derudover prismatcher GuldsmedOestergaard.dk alle deres varer, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Østergaard Aps ejer i dag webshoppen, som rent fysisk er at finde i postnummer 7800 i Skive på Nørregade 14. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 97 52 00 75, eller på webshop@guldsmedoestergaard.dk.

Besøg GuldsmedOestergaard.dk nu (klik her)