Et nutidigt hjem

Ønsker du at flytte dig og dit hjem lidt væk fra gamle elektroniske styresystemer, hvor man kun kan tænde og slukke sin lampe eller andet ved hjælp af en fysisk knap på væggen? Da kunne et bud være at opdatere hjemmet med en række Smart Home produkter.

En bred vifte af muligheder øger sikkerheden

På nettet kan du uden besvær få bestilt en masse Smart Home produkter hjem. Find produkter til dit Smart Home her. De vil ikke bare gøre hverdagen nemmere, fordi man bl.a. kan sætte sit fjernsyn til at tænde for et selvvalgt program, så man ikke går glip af det pga. glemsomhed. Når hele husstanden er ude af huset på ferie el.lign., kan man også indstille sine lamper til automatisk at tænde for lyset i en bestemt grad på specifikke tidspunkter hver dag for at undgå indbrud. Hvis lyset skal tænde og slukke vilkårligt for realismens skyld, kan man tilmed selv gå ind aktivt at trykke, når man ønsker lys derhjemme. Inde på den enkelte hjemmeside er der garanteret filtre, hvor du kan vælge mærke. Det vil sikre, at du efter opsætning kan styre alle dine produkter fra den samme app, så der opnås den mest ukomplicerede styring som overhovedet muligt.

Hyld familiens fællesskab med Smart Home

Hvis du er familiens ansvarstager for jeres Smart Home, men ønsker du og de andre samtidig, at de kan følge med, er det heldigvis udviklet sådan, at man kan give adgang til notifikationer fra nogle enheder, mens andre er private. Hvis noget uønsket, såsom bevægelse i et forhåbentlig tomt hus, registreres, og appen slår ud på det, kan flere familiemedlemmer få besked for at fremme aktionen. Mange produkter kan derudover regulere sig efter vejrprognoser, temperaturmålinger og tidspunkt på døgnet, hvorved de imødekommer uforudsigeligheden. Alt dette kan man spore sig mere ind på med få søgninger og klik på internettet.