Kom tættere på arbejdspladsen med ny bolig

Beliggenhed. Det er et ord, de fleste har smagt på, når de har kigget efter bolig. Er du glad for det område, du bor i lige nu? Måske det har været praktisk i forbindelse med et job, et studie eller familiens ærinder i området – men det kan også være, I er vokset fra området og faktisk er klar på at kigge i nye retninger. Det kan kræve lidt, men her kan en andelsbolig måske komme på tale.

Det er meget almindeligt at måtte tage boliglån, når man skal investere i et nyt sted at bo – det er en stor investering, og det er de færreste, der kan lægge beløbet kontant. Det gælder også andelsboliger. Derfor kan det blive relevant for jer at tage et andelsboliglån, som er mere favorabelt for jer end et almindeligt brugslån. Husk dog stadig at kigge efter årlige omkostninger i procent (ÅOP) samt at have kyndig rådgivning fra banken i ryggen. Læs om lån til andelsbolig her.

Gør hverdagen lidt lettere

Du tænker måske ikke over det lige nu, at du bruger mange timer hver uge på at pendle – men når først du er tættere på din arbejdsplads, vil du garanteret føle, at du får en hel del ekstra tid hver eneste dag, du kan bruge med familien – det er skønt at vide, at du ikke skal bruge tiden på at sidde i et tog eller en bus, uden du egentlig kan udnytte det helt optimalt.

Samtidig kan det være, I har fundet et område, der er børnevenligt og måske tilmed har rig mulighed for, at jeres børn kan lære andre jævnaldrende at kende. Det er nogle af de trækplastre, mange sætter pris på, ligesom let til indkøb og sikker skolevej virkelig kan tælle op. Det kan være, I allerede nu skal påbegynde jagten på andelsbolig rundt i de områder, I godt kan lide.