Find de bedste postæsker

postaesker-raja-pack

Postæsker stammer fra Postdanmark, som i mange år har haft boblekuverter og postæsker i deres sortiment af emballager man kan købe på posthuset. Før kuponkatalogerne og internethandlens tid købte rigtigt mange deres emballager på posthuset og så blev det bare den type papæske man kendte derfra – postæsken.

Postæsker fra fås i en lang række udgaver. Udvalget er bredt, og for hver bog kan du med sikkerhed finde den rigtige løsning. Hvis du skal sende cd’er og dvd’er, er vores særlige multimedie emballage ideel. Kassen kan nemt bøjes og foldes rundt om cd’en eller dvd’en, og yder tilstrækkelig beskyttelse mod stød og skader. Til større forsendelser som plakater, kalendere mm. kan du med fordel vælge et af vores solide postrør i enten brun eller hvid.

FORDELE VED POSTÆSKER

Postæsker har flere fordele, og er en mere eksklusiv emballage end blot den almindelige standard papkasse. Postæsker kan dække flere forskellige behov, og derfor findes postæskerne i fire forskellige størrelser – på den måde undgår du spildplads, og mindsker brugen af kassefyld.

De små postæsker egner sig perfekt til forsendelse af for eksempel smykker, accessoires, mobilcovers, computertilbehør eller mobiltelefoner. De større postæsker egner sig derimod perfekt til forsendelse af tøj, sko eller interiør. Bogæsker er den perfekte mulighed for dig der står med en vigtig bog der skal afsendes, og som ikke må blive beskadige gjort under transport. Det giver fuld optimal beskyttelse til dine ejendele.

ROBUSTE OG FORSKELLIGE STØRRELSER

Postæskerne er meget robuste og fås i mange forskellige størrelser, så de passer til netop dine forsendelser. Postæskerne er idelle som post emballage og nemme og enkle at folde, så du hurtigt kan få sendt dine varer af sted.

HVILKEN STØRRELSE POSTÆSKE SKAL JEG VÆLGE?

Størrelsen på postæsken afhænger selvfølgelig af størrelsen på dit produkt men vær opmærksom på hvilken type beskyttelse der skal benyttes inde i postæsken. Benytter du f.eks. boblefolie til et skrøbeligt produkt er der behov for mere plads, mens silkepapir der er både tyndt og kompakt ikke fylder det store. Vil du søge på specifikke størrelser postæsker, så brug vores BoxSelector der finder den rigtige størrelse postæske til dig.