Giv dit badeværelse en make-over med disse tips

Er du træt af at kigge på dit badeværelse? Trænger du til, at der sker noget helt nyt? Så er det måske på tide, at du kaster dig ud i at give dit badeværelse en make-over. 

Her får du nogle tips til, hvordan du giver dit badeværelse en kærlig hånd. 

Skift enkelte dele af dit badeværelse 

Dit badeværelse er et rum, der er dyrt at renovere, hvis du laver et fuldstændig nyt badeværelse. Hvis ikke du har lyst til at rive alt ned og starte forfra, så er det i stedet en idé at skifte enkelte elementer på dit badeværelse ud. 

Det handler om at se på, hvad der trænger mest til at blive skiftet ud, og hvad der gør den største forskel. Er det at skifte dine armaturer og toilet ud? Er det at skifte dine badeværelsesmoduler ud? Eller det at lægge nye fliser på dit badeværelsesgulv? Nogle gange skal der ikke mere til end nogle enkelte ændringer til, før du føler, at du får nyt badeværelse. 

Tag gerne imod professionel rådgivning 

Hvis ikke du har erfaring med at renovere et badeværelse, så er det ikke sikkert, at du har så nemt ved at se løsninger og nye idéer. Derfor er det nogle gange rigtig rart med rådgivning fra en professionel. Hvis du f.eks. går ind til en badeværelsesforhandler, så har han eller hun helt sikkert nogle gode idéer. 

Få de sidste detaljer på plads 

Til sidst er der nærmest kun tilbage at få styr på nogle små detaljer. Hvis du f.eks. mangler nogle småting rundt omkring, så er det et oplagt tidspunkt at finde dem på. Det gælder måske sådan noget som badevægte, rengøringsartikler, badeforhæng, toiletspand m.m. Det kommer helt an på, hvor meget du ønsker at skifte ud, og hvor meget du mangler på dit badeværelse.