Ingen grund til bekymring – Så let er det at have en varmepumpe

Det er ingen hemmelighed, at en varmepumpe kan spare dig for mange penge hvert år. Men det er faktisk ikke den eneste grund til, at mange er så glade for deres varmepumpe. Det skyldes blandt andet, at vedligeholdelsen af en varmepumpe er utrolig nem – og NovaSolar Service står altid klar til at hjælpe dig med den!

Du løber aldrig tør for brændstof

For det første skal du aldrig selv fylde olie eller træpiller på varmepumpen. Varmepumpen kan opvarme dit hjem kun med den varme, der er i luften udenfor (og en lille smule strøm), og den bruger derfor ikke noget brændstof. Det betyder blandt andet, at der aldrig skal tømmes aske, da der ikke er nogen forbrænding.

En varmepumpe har en levetid på 20-30 år

Sammenlignet med andre varmeanlæg er varmepumper særdeles holdbare. De fleste varmepumper kan sagtens køre i over 20 år, og mange kan faktisk holde i hele 30 år, hvis de bliver efterset regelmæssigt. Men du behøver ikke selv røre en finger; varmepumpen bliver nemlig rengjort og kontrolleret under det årlige eftersyn, så den ikke bliver udsat for unødig belastning, der kan forkorte varmepumpens levetid.

Det er derfor ikke overraskende, at varmepumper bliver mere og mere populære – især når man tager prisen i betragtning! Hvis du endnu ikke har fået en varmepumpe, så er det nu, du skal gøre det – for varmepumpen vil med garanti give dig mange års varme og glæde.

Det årlige serviceeftersyn

For det andet sørger en serviceaftale hos NovaSolar altid for, at varmepumpen bliver efterset og rengjort grundigt én gang om året. På den måde er du sikker på, at varmepumpen altid fungerer optimalt – og du skal ikke engang selv huske på, hvornår det er tid til det årlige serviceeftersyn.

NovaSolar Service tilbyder serviceaftaler, som sikrer dig problemfri drift og lang levetid på din varmepumpe. NovaSolar Service kommer ud og foretager et årligt eftersyn af din varmepumpe, så du altid kan være sikker på, at den fungerer optimalt. Det er utrolig nemt at have en varmepumpe – og med NovaSolar Service i ryggen kan du være helt rolig, hvis der skulle opstå problemer.