IT Security er på virksomheders dagsorden 

It-sikkerhed er beskyttelse af information og især behandling af information. IT-sikkerhed har til formål at forhindre uautoriserede parters manipulation af data og systemer. Meningen bag dette er at mennesker og teknologi, indenfor virksomheder/organisationer og deres data er beskyttet mod skader og trusler. Det betyder ikke kun information og data, men også fysiske datacentre eller cloud-tjenester.

Fortrolig IT-sikkerhed i organisationer 

IT-sikkerhedens fortrolighed betyder, at data kun er tilgængelige for bestemte autoriserede personer. For eksempel kan kun en bestemt gruppe mennesker få adgang til de data, den indeholder. Med andre ord skal adgangsbeskyttelse defineres. Det betyder, at der også skal tildeles adgangsrettigheder.

Krypteret IT data ved transport af data 

Et andet centralt punkt i fortroligheden af ​​oplysninger er transporten af ​​data. Dette bør altid være krypteret, symmetrisk eller asymmetrisk. Det betyder, at uvedkommende ikke kan få adgang til indholdet. En kryptering øger sikkerheden i dagligdagen og giver medarbejderne bedre betingelser og muligheder for at præstere på et optimalt niveau. 

Fremtidssikret IT-Infrastruktur danner rammerne om en velfungerende organisation

En virksomhed har i dag meget kommunikation på tværs af afdelinger, og med kunder og leverandører i ind- og udland. BI-eksperter er uddannet til at få skabt dataområder der har en nem brugerflad og som sikkert hænger sammen, så der ikke opstår komplikationer og unødvendige problemer. Det er en god indikator at tjekke op på virksomeheders NPS for at være sikker på, at de totalløsninger som er lavet for andre kunder, matcher dine ønsker og behov for et samarbejde. 

Skræddersyet og strømline IT Support med Business Intelligence  

Virksomheder der forbinder smart Power BI direkte til datakilder, såsom applikationer og datafiler, øger chancen for at deres analytiske data miljø ender uden komplikationer. Risikoen og komplikationerne øger muligheden for at skalere forretningen af ​​det analytiske miljø. At have et miljø som er problemfrit skaber bedre vilkår for de ansatte i organisationen. En sikker platform er en nødvendighed for at opretholde en høj grad af kvalitet i det daglige. 

Over tid kan det have en stor påvirkning på forretningen, da der sker mindre spildtid og færre økonomiske fejl ved brug af korrekt data. Løsninger skaber overskud i arbejdsmiljøet, som smitter af på hele organisationen. Business Intelligence som er korrekt implementeret hos en virksomhed, hjælper med at indhente den rigtige mængde data på det rigtige tidspunkt uden fejl.