Klar til post-corona? Sådan holder du en god fest!

Vi er nok uden tvivl – og bogstaveligt talt – en verden af mennesker, der glæder os til at kunne glemme alle bekymringer, der relaterer sig til Covid-19.

Covid-19 repræsenterer mange frygtelige ting. Ikke bare virusset i sig selv, men også mange restriktioner, der har konsekvenser. Restriktionerne betyder, at vores sociale samvær er blevet en stor mangelvare og et kæmpe afsavn! Uanset alder lider vi alle under det. Bedsteforældre kan ikke se deres børn og børnebørn, unge kan ikke se deres venner i skole og til fritidsaktiviteter – og alle vores arrangementer er blevet annulleret eller udskudt.

For mange er udsigten til at genoplive det sociale liv den største gulerod i forhold til at kæmpe sig igennem corona-pandemien. Derfor er der også bred enighed om, at der venter en kæmpe fest på den anden side. En der skal afholdes med stil! Skal du holde en stor fest, så husk disse elementer.

Mad og drikke

En fest med mad og drikke er bare noget lidt andet end uden. Mad og drikke er med til at samle gæsterne om bordet og gøre festen til noget lidt mere særligt.

Den gode nyhed for arrangøren er, at det ikke behøver at være vanskeligt at holde festen. Et telt og kontakt til en ekspert i udlejning af borde og stole samt en aftale med et cateringfirma, så er der både arrangeret læ, siddepladser og mad i samme ombæring.

Sørg gerne for en let bufferløsning, så du som vært ikke må tilbringe din tid i køkkenet.

Protip: lej også gerne et plastikgulv til festteltet, da det betyder, der ikke opstår samme problemer med ujævnheder eller stiletter, der sætter sig fast i græsplænen.

Live musik

Skal festen piftes op efter spisningen? Så gør plads til livemusik!

Med livemusik får i samlet gæsterne på dansegulvet og skabt en stemning, som man ganske enkelt bare ikke kan opnå med et stereoanlæg. Book et godt partyband hos et musikbooking bureau, så du har de rette entertainere til at få lokket folk ud på gulvet!

Et live band kan føle – og skabe – stemningen til din fest, så der opstår liv og glade dage, husk blot at vælge et all-round partyband, der kender alle klassikerne!