Oplys hjemmet med godt design

Lamper er fuldstændig uundværligt i indretningen, men det kan være svært at vælge de rigtige. De skal nemlig ikke bare kunne give lys, men også passe ind i indretningen. Og så skal de give den type lys, du mangler i rummet. Måske er det hyggebelysning, en læselampe eller noget helt tredje.

Selvfølgelig er lampens vigtigste funktion at sprede lys i mørket, men lamper er meget forskellige og fordeler lyset i rummet på vidt forskellige måder. Kombinationen af flere typer lamper fungerer rigtig godt i indretningen; pendler, væglamper, en standerlampe og en bordlampe fordelt rundt i stuen giver mange muligheder for at justere lysmængde og -indfald.

Varm og blød hyggebelysning

Heldigvis findes der et uendeligt stort udvalg af smukke og alsidige lamper, der kan oplyse din tilværelse og indgå som en del af indretningen i hjemmet. Nogle er nærmest et kunstværk i sig selv, mens andre er dejligt diskrete og ikke tager opmærksomheden fra andre elementer i din indretning.

Du kan for eksempel vælge tidløst design og minimalistisk udtryk i en skulpturel Akari lampe. Designet kombinerer på bedste måde skandinavisk og japansk indretningsstil. Det tynde rispapir betyder, at lampen giver et blødt og varmt lys.

Designerlampe over spisebordet

Vælger du en Anour lampe, får du eksklusivt dansk design og høj kvalitet. De flotte lamper laves på bestilling, så du helt selv kan vælge materialer og overflader. På den måde får du en lampe, præcis som du vil have den – ned til mindste detalje. Det giver dig mulighed for at sætte et helt unikt og personligt præg på indretningen.

Muuto har et kæmpe udvalg af lamper, der passer perfekt ind i skandinavisk indretning. Her kan du finde både bordlamper, standerlamper, væglamper og pendler, som alle kan bruges i kombination med hinanden for at give et fuldendt look. Køber du en Muuto lampe, er du sikret diskret nordisk design, når det er bedst.