Optimér din bolig

Der er ikke mange, som tænker over, at man kan optimere sin bolig på samme måde, som du kan optimere dit liv. Men der er faktisk nogle små hemmeligheder, som der ikke er særlig mange, som ved. Vi håber, at vi kan løfte sløret for disse hemmeligheder, så alle begynder at gøre det.

 

På den måde vil vi alle sammen få boliger, som vi bedre kan lide. På den måde er du mere tilbøjelig til at bruge flere timer i dit hjem, end du gør i dag.

 

Få styr på alle lugte

 

Mange tror, at man skal leve med de lugte, som ens hjem har. Men det er sjældent tilfælde, og du kan faktisk altid slippe af med det, hvis du vil.

 

Den værste lugt er fra kloakker. Du kender det fra dine afløb på dit badeværelse, hvor det hurtigt begynder at lugte. Du har sikkert slået det hen med, at du også bor i en gammel bygning.

 

Men alt, du mangler, er green drain. Green drain er et patenteret lukkesystem, som sørger for, at der ikke kommer lugte fra dit afløb ud i dit hjem. Alt vand kan løbe igennem uden problemer. Denne løsning vil vi se fremover, bliver standard i alle danske hjem, da det er så smart.

 

Skift til trægulv

 

Hvis du stadigvæk har gulvtæppe i dit hjem, kan det være, du skal skifte det med det samme. Gulvtæppe er en kæmpe bakteriebombe, og det er ikke nok, at du støvsuger det. Det skal gennem en tæpperens, før det er rent.

 

Det er bedre med trægulv, da du kan se, når det er beskidt, og du kan vaske det med det samme. Det er langt lettere at holde rent, da du kan feje eller bruge en støvsuger, og så kan du slutte af med at vaske gulvet.

 

Det er to lette råd til boligoptimering.