Pålideligt og sikkert inventar til skolens praktiske fag

Det er ikke alle fag i skolen, hvor borde, stole og en tavle udgør den centrale del af undervisningen. Mange af skolens fag stiller helt andre krav til inventaret i klasselokalet, og det er derfor vigtigt at have de rigtige løsninger, som kan skabe de bedste rammer for en god og sikker læring.

 

Sådanne løsninger kan du få hos Zystm. Hos Zystm får du en samarbejdspartner, der forstår de individuelle behov, som hvert af skolens praktiske fag stiller til inventaret i klasselokalet. Zystm har mange års erfaring med at lave løsninger inden for inventar i hele Skandinavien, og du er derfor garanteret af få nogle løsninger, som er gennemprøvet og testet gennem mange år.

 

Solidt inventar til alle fag

Mange fag på skoleskemaet består af andre aktiviteter end det, der kan klares med papir og blyant. Det er fag som science, madkundskab og design og håndværk, som alle er fag, der stiller specielle krav til lokalet og inventaret.

 

I sådanne fag skal inventaret være bygget i en helt anden kvalitet, så det kan holde til den brug og det slid, som det bliver udsat for i forbindelse med eksempelvis eksperimenter og kreative udfoldelser.

 

På samme måde skal inventaret skabe gode rammer for læringen, mens et element af sikkerhed også er rigtig vigtigt i et fag som eksempelvis kemi, hvor arbejdet med farlige stoffer skal foregå på en forsvarlig måde under selve undervisningen, mens de farlige stoffer og skal kunne låses forsvarligt inden, når undervisningen er forbi.

 

Det er inventar som dette, Zystm har specialiseret sig i at skabe gennem mange år. Zystm har nemlig også lang erfaring inden for produktion af inventar til laboratorier og hospitaler, hvilket er erfaring, som kommer til gavn i arbejdet med at skabe sikker, funktionelt og slidstærkt inventar til skolen mange praktiske fag, hvor disse ting er en prioritet.