Sådan indretter du et indbydende kontor i din bolig

Når du arbejder hjemmefra, er det vigtigt, at du etablerer en kontorplads i dit hjem. Det vil hjælpe dig med at finde ro og koncentrere dig, når du skal arbejde. Det er ligeledes vigtigt, at indretningen er indbydende, så du rent faktisk har lyst til at arbejde på dit kontor. Du kan skabe en indbydende indretning på flere måder, hvilket du kan læse mere om i denne artikel.

Undgå ridser på gulvet fra din kontorstol

Der er ikke noget værre end at opdage en masse ridser på gulvet fra din kontorstol. Det er om end så godt som umuligt at undgå, hvis du tilbringer mange timer på dit kontor. Vil du gerne beskytte dit gulv mod ridser? Så er et stoleunderlag lige netop, hvad du mangler, hvis du er træt af ridser på gulvet. Med et stoleunderlag slipper du desuden også for unødig støj, når du rykker rundt på stolen.

Vær’ ikke bange for farver i kontorindretningen

Der er mange, der indretter deres kontor med simple farver såsom sort og hvid. Det kan få rummet til at fremstå kedeligt og koldt. Vil du gerne undgå dette? Så kan du i stedet implementere nogle farver i rummet gennem eksempelvis billeder, pyntegenstande eller et komfortabelt tæppe. En farverig indretning efterlader dit kontor med en hjemlig og indbydende stemning, der giver dig lyst til at arbejde.

Lav en inspirerende billedvæg

Som sagt er billeder en rigtig god måde at implementere farver i indretningen på. Så hvorfor ikke pryde de tomme, hvide vægge med en unik billedvæg? Vælg nogle billeder, som du rigtig godt kan lide – gerne nogle med lidt spræl i. Udover at en billedvæg på kontoret er med til at motivere og inspirere dig, når du arbejder, så vil de også bidrage med et dekorativt element til kontorindretningen.