Hvorfor skal jeg bruge en printer i vores digitale tidsalder?

Der er adskillige gode grunde til, at du ikke blot skal forkaste printeren, du har stående hjemme eller på kontoret, selvom vi lever i en digitaliseret hverdag. I denne artikel vil jeg forsøge at opridse nogle af de vigtigste grunde til, at du skal beholde og måske endda elske din printer, digitaliseringen til trods. Hvis du mangler blækpatroner til din printer, så kan printerpatroner.dk være dig behjælpelig. De har 25.000+ produkter på lager, hurtig levering, 14 dages fuld returret samt altid billige priser. Du kan altid regne med at få god og hurtig service hos printerpatroner.dk.

Den første grund er, at printede dokumenter stadig fungerer som en standard i vores samfund. Uanset om det er kontrakter, formularer eller rapporter, så er det velanset, at de bliver underskrevet i papirform.

Den anden grund er, at printede dokumenter ræsonnerer bedre med hjernen. Der er faktisk neurovidenskabelige studier, der tyder på, at printede dokumenter skaber større emotionel tilknytning til det pågældende dokument, samt at printede dokumenter gør et længerevarende indtryk på hjernen end for eksempel digitale dokumenter.

Den tredje grund er, at printede dokumenter giver et velkomment afbræk fra den altdominerende digitalisering. De fleste bruger (for) meget tid foran skærmene i løbet af dagen, og derfor kan det at læse noget, du har fysisk i hånden, fungere som et godt alternativ til de mange timer, du tilbringer med en computerskærm foran dig.

Den fjerde grund er, at printede dokumenter fungerer bedre i forhold til marketing. Hvis du får en brochure, et katalog eller en pamflet, der er printet, skaber det en personlig forbindelse til personen, der holder dokumentet i hånden, på en måde, som digitale brochurer ikke kan.

Den femte grund er, at printede dokumenter er langt nemmere at redigere. Hvis du skriver en opgave for arbejdet eller til skolen, eller hvis du skal rette en sådan opgave, så vil det altid være lettere at gøre i hånden end på en computer.

Den sjette og sidste grund, jeg vil udlægge, er, at printede dokumenter er billigere end at have alting på digitale platforme. Det vil altid være billigere at have en printer med analoge værktøjer som blæk og papir, end at skulle betale for serverplads, eksterne harddiske og computere. Det er dyrt og kompliceret at skulle have alting på digitale platforme, hvorfor en analog løsning kan være svaret, hvis du ønsker at spare tid og penge.

Med disse seks grunde har jeg opridset nogle af de vigtigste argumenter for, at du ikke skal smide din trofaste printer til storskrald endnu. Der er i virkeligheden mange flere grunde til, at en printer stadig er smart at have i vores tid, men denne artikels længde afholder mig fra at skrive flere.