Sådan planlægger du et surpriseparty

Skal du i gang med at planlægge et surpriseparty, men har du aldrig prøvet det før? Det kan virke som en uoverskuelig opgave, men det behøver det ikke at være. Her finder du gode råd til, hvordan du planlægger et vellykket surpriseparty.

Vælg et tema

En fest ville ikke være en fest uden et tema. Selvom det er en fest for voksne, så kan der stadigvæk sagtens være et tema. Det er vigtigt at vide, hvad fødselaren kan lide, hvorefter du kan vælge et tema ud fra dette. Du bør selvfølgelig købe pynt, der passer til det pågældende tema.

Find en placering

Placeringen er vigtig, når det kommer til et surpriseparty. I og med at fødselaren helst skal blive så overrasket som muligt, bør du vælge en placering, hvor vedkommende ikke vil fatte mistanke på vej hen til stedet. Ydermere bør du finde et passende sted, hvor både fødselaren og gæsterne vil føle sig godt tilpas.

Bestil mad og drikkevarer

Når du ved, hvor mange der kommer til festen, kan du gå i gang med at tænke over mad og drikkevarer. Det er helt sikkert en fordel at bestille maden udefra, så du ikke selv skal lave den. Du bør naturligvis vælge mad, som du ved, at fødselaren godt kan lide. 

Derudover kan du købe vin online, hvis der skal være vin til festen. Klik her. Det er desuden værd også at købe andre former for drikkevarer til festen, så der er noget for enhver smag. Det kan være alt lige fra øl til champagne, sodavand m.m.