Træt af mine bryster

Bryster er for nogle kvinder et ømt punkt. Vi ved alle sammen, hvordan idealiserede bryster ser ud. Måske er du af den ene eller anden grund træt af dine egne, og du er endda måske på nippet til at søge mod botox. Inden du kommer så langt, er det en god idé at overveje, om du kan arbejde med din opfattelse af dine bryster – og måske endda begynde at holde af dem, som de er.

Snak med andre kvinder

Et godt sted at starte er at snakke med for eksempel dine veninder. De har måske samme følelser som dig, eller har tidligere haft det på samme måde. Om ikke andet kan de fleste kvinder relatere til, at deres bryster nogle gange ikke er det bedste, de ved. På den måde kan du måske endda opdage, at du ikke er så alene med dine følelser. Så er det ikke så stort et tabu for dig, og måske du endda kan få nogle gode råd eller perspektiver på emnet.

Stå nøgen foran spejlet

Hvor ofte har du egentlig stået helt bar foran spejlet og bare iagttaget dig selv og dine bryster? Prøv det! Vær barmhjertig overfor dig selv, smil til dig selv, omfavn dig selv og giv endda dig selv et kompliment for dit udseende. ”Du er virkelig smuk.” Forestil dig, at du stod overfor din veninde, og tænk over, hvad du ville have sagt til hende i sådan en situation, og sig i stedet dét til dig selv.

Skønhedskirurgi

Overvejer du at løse dit problem med en skønhedsoperation, skal du huske at gøre dig grundige overvejelser forinden. Tænk over, om dit problem evt. kan løses på anden vis. Hvis du alligevel beslutter dig for, at du gerne vil have brystforstørrelse implantater, skal du sørge for at forhøre dig hos en professionel speciallæge i plastikkirurgi.