Det vi alle drømmer om lige nu

Når vi er færdige med Corona, hjemmearbejde og karantæne, er der helt sikkert en del af os, som har en masse planer. Der er en masse ting, som vi ikke har kunnet eller ikke har måttet i lang tid, som vi endelig kan gøre, når vi er ude på den anden side og har opnået flokimmunitet. Vi har her lavet en liste over de mest populære aktiviteter, som vi er klar på, lige så snart vi er kommet igennem denne pandemi.

Rejser

Myndighederne har i lang tid opfordret til at man ikke rejser til udlandet – og på nuværende tidspunkt er hele verden rød. Det har ikke forhindret alle i at rejse på ferie, men langt de fleste følger myndighedernes anbefaler og bliver hjemme. Af samme grund er der også rigtig mange af os, som er klar på at forlade landet til fordel for en lang ferie, når vi har fået vores vacciner. Mange vil uden tvivl søge mod de engang så populære feriedestinationer som f.eks. Spanien, Tyskland, Italien, Grækenland og Frankrig – og andre vil måske søge endnu længere væk til bl.a. Australien eller USA. Hvis du gerne vil have hele familien og måske nogle venner med, så kan du med fordel leje en bus med chauffør her: https://henningsbusser.dk.

Fester og sammenkomster

I lang tid har vi skullet blive hjemme med vores egen boble af mennesker og holde afstand til alle andre. Vi har ikke kunnet holde fester eller sammenkomster – ikke engang parmiddage – så der er uden tvivl mange, man savner. Når Corona endelig er et overstået kapitel, er der derfor mange, der vil planlægge fester – måske fester, der tidligere er blevet aflyst på grund af Corona eller nye fester, som har til formål at ryste os alle sammen igen. Uanset hvad formålet er, så er der mange, der ønsker at fejre det, når vi endelig er ude på den anden side – og det gør vi bedst ved at samle alle dem, vi har savnet.

Shopping

Butikkerne har været lukket siden inden jul, og der er mange, der virkelig mangler at komme ud og fysisk prøve tøj og sko på, tjekke udvalget ud i den nærmeste smykkebutik eller hobbybutik eller gå på jagt efter gode tilbud i januarudsalget. Mange butikker har gjort deres bedste med f.eks. takeaway-løsninger og online shopping gennem Facebook og Instagram, men det er ikke det samme. Når butikkerne igen må åbne, står vi allerede klar til at kaste os ud i den helt store shopping-oplevelse.