Køge her

Der er mange forskellige oplevelser at få i Køge by. Byen ligger i smukke naturomgivelser og udnytter sin beliggenhed og byder på masser af udendørs aktiviteter for både indbyggere og besøgende. Kanoudlejning ved Køge Å gør det nemt at komme ud på vandet og udforske området, mens brede sandstrande langs Køge gør det muligt for dig at have en super god sommer med hele familien eller med vennerne. Køge byder på en masse muligheder for alle i forskellige aldre, så også du kan få en super gode weekend i Køge. Læs mere om de mange oplevelser og aktiviteter du kan opleve i Køge her.

Køge byder på en masse kunst og historie

Køge er en historisk by med en masse at tilbyde de besøgende. Hvis du er på udkig efter et interessant og underholdende museum, skal du tage et kig på Køge Museum for Vikingetiden. Dette museum indeholder udstillinger om folk, kultur og kunst fra vikingetiden, som var en vigtig periode i byens historie. Hvis du er mere interesseret i moderne historie, kan du besøge Køge Bymuseum. Dette museum fortæller historien om den moderne by samt de tider som byen har gået igennem de sidste mange år. Byen har en masse at byde på når snakken går på historie og kultur.

Tag til Køge med hele familien og få en oplevelse

Køge er en by fuld af kultur og oplevelser. Byen er hjemsted for flere gallerier, kunstforeninger og en del udendørs kunst. Den udendørs kunst kan nydes på afslappede gåture rundt i byen og er let at finde – følg kortet over Køge Kulturrute. På denne rute kan du se Tape Art-billeder på vægge og facader, som er skabt af internationale kunstnere. Udover har Køge også en uge om året, hvor der bliver givet fuld gas. I hele uge 35 er der musik på Køge torv, og det er gratis. Der er altså noget for enhver smag i den kulturelle by Køge. Tag familien med på en tur og oplev byens mange seværdigheder – eller gå en tur i det naturskønne område ved siden af byen. Uanset hvad du vælger, kan du altid få en super god oplevelse ved at tage til Køge.