Gulve til enhver ved gulvhaandvaerk.dk

Hos gulvhaandvaerk.dk kan man købe alverdens gulve, så der er gulve til enhver smag. Vi har både ægte trægulve, laminatgulve, vinylgulve og kortgulve – så du har mange muligheder til at finde et gulv, som passer ind i lige præcis dit hjem.

Med et nyt gulv til dit hjem – om det er hele dit hjem eller bare et rum eller to – kan du forny et rum og give en god base til dine møbler. Et grimt, slidt gulv kan hurtigt få et rum til at se gammelt og kedeligt ud, så med et nyt, lækkert gulv har du en god base for at få rummet til at se nyt ud, selvom du har de samme møbler.

Med et ægte trægulv, får du et luksuriøst og eksklusivt gulv, samtidig med at du får naturen ind i dit hjem – overfladebehandlingen af gulvet kan være med lak eller olie, alt efter, om du vil have en glansfuld eller mat overflade på dit gulv. Med et laminatgulv, får du et gulv med en hårdfør overflade, så du får et slidstærkt og vedligeholdelsesfrit gulv – du kan endda få laminatgulve, som er vandresistente op til 24 timer, så du ikke behøver at bekymre dig om vand på gulvet. Med et vinylgulv får du en klassiker, som er slidstærk og fugtbeskyttet, samtidig med at du får en naturlig overfladestruktur som ligner rigtigt træ – bagsiden af vinylgulvene er monteret med kort, så du også får et behageligt, lyddæmpet gulv. Med et korkgulv, får du et rustikt gulv, som både ser varmt og blødt ud og er dejligt at gå på – korkgulve er nemme at vedligeholde, så du har et flot gulv i mange år.

Gulvene ligger i forskellige prisklasser, så har man ikke råd til det dyreste gulv, er det også muligt at finde gulve til under 200 kr./m2. Trænger du derfor til et nyt gulv, men har ikke den helt store økonomi til det, har gulvhaandvaerk.dk flere kampagner på deres side, hvor du kan få et flot gulv til under 200 kr./m2 – du behøver derfor ikke have sparet en masse penge op for at købe et lækkert gulv til dit hjem.

Hos gulvhaandvaerk.dk kan du købe en masse lækre gulve i lige præcis det materiale og det udseende, du drømmer om.