Hvad er findes der for typer af elektrikere?

Elektrikere inddeles ofte i forskelle fag, og der findes mange forskellige uddannelsesretninger du kan vælge som elektriker. De mest almindelige typer af elektrikere er: lavspændingselektrikere, installationselektrikere, serviceelektrikere og industrielektrikere. Alle elektrikere har samme grunduddannelse, men de har valgt at specialisere sig i forskellige ting. Dette for at kunne give kunderne den bedst mulige specialisthjælp. Den type service, som hver elektriker tilbyder dig af service, er forskellig afhængig af, hvilken type elektriker du har brug for.

En installationselektriker beskæftiger sig med forskellige former for elinstallationer, f.eks. til nyt el i lejlighed. En serviceelektriker arbejder med service på eksisterende elinstallationer, da denne elektriker hjælper med at fejlfinde og reparere problemer, der er opstået. Industrielle elektrikere er fuldstændig optaget af elektriske installationer og fejl, der opstår i en industri. En industrielektriker er ofte ansat direkte af en virksomhed i industrien. Det gør det nemlig nemmere for virksomheden at have en person, der er specialist i netop deres maskiner. En lavspændingselektriker beskæftiger sig med forskellige typer lavspændingsinstallationer f.eks. lampeopsætning, og er af denne anledning oftest ikke autoriseret.

Hvad elektriker har du brug for?

Når der opstår problemer, behøver du ikke selv vide, hvad type af elektriker du har brug for. Hvis du hyrer en virksomhed med bred ekspertise, ved de, hvilken elektriker som du har brug for. Ring Norhs Elektriker på Amager, fortæl dem om dit problem, og virksomheden løser resten.

Norh, har også låsesmede og akutte elektrikere som døgnvagt.dk og andre håndværkere tilknyttet deres virksomhed, derfor kan du gerne med at få hjælp 24 timer i døgnet inklusive hjælp fra andre faggrupper, et og samme sted. Hvilken kan være rigtigt godt hvis du skal lave meget.

Kontakt en elektriker, rod ikke med el selv

Oplever du problemer med el, bør du kontakte en elektriker hurtigst muligt. At arbejde med elinstallationer kan være farligt, hvis du ikke ved, hvad du laver, derfor bør du altid lade en elektriker tage sig af den elektriske del. En elektriker er specialuddannet og har fuldt styr på, hvad han eller hende laver. Er du uerfaren, er der stor risiko for stød, forkerte tilslutninger og lignende.