Hvad skal du huske, når du renovere dit badeværelse?

Du står måske foran at skulle renovere dit badeværelse og tænker over, at det kan virke som en uoverskuelig opgave, for hvor skal du begynde og hvad skal du huske, når du går i gang?

flottebade.dk kan du finde alt hvad du behøver, for at indrette dit badeværelse. Her vil vi nævne nogle af de ting, som vi synes du skal huske.

Dit / jeres badeværelse

Som udgangspunkt, skal du huske på, at det skal være jeres badeværelse. Forstået på den måde, at det er vigtigt at tage udgangspunkt i din og familiens situation og ønsker. Hvor mange og hvor gamle er de personer skal bruge badet? Man har forskellige behov, alt efter hvor man er i livet. Selvom man skal lave badeværelset til sig selv, kan det også være værd at tænke på, om man evt. skal sælge sin bolig indenfor en overskuelig årrække. I det tilfælde kan det være man ikke skal lave det alt for specielt og specifikt , og tænke lidt mere på, hvad fleste ville kunne lide.

Praktisk Indretning

Kig på om den nuværende placering af toilet, møbel og bruseniche, er den optimale indretning, eller om der kan være andre placeringer, som kan være bedre. Husk i den forbindelse, at det er mere krævende, hvis man skal flytte afløb, faldstammer, vandtilførsel, el, med mere. Der kan være ting i den forbindelse, som betyder at man er tvunget til at beholde den nuværende placering. Rådfør dig altid med en VVS´er, eller en anden fagmand, i den forbindelse.

Materialer

Den stemning som du opnår på dit badeværelse, afhænger i høj grad af hvilke materialer du indretter dig med. Overflader i træ og mørke metaller giver en helt anden atmosfære, end overflader i hvid / grå / sort, og blanke metaller.. Det ene kan være lige så rigtigt, som det andet, man har stor betydning for, om du opnår netop den stemning, som du gerne vil have.