Få mere energi fra din fritid

Mange holder ifølge forskere fri helt forkert. Vi tror, at vi lader op efter en hård arbejdsuge, og det gør vi ofte ved, at vi ser en hel sæson serie på Netflix. Men faktisk har dette vist sig at være uhyre ineffektivt, når det kommer til at få mere energi til næste arbejdsuge.

I stedet skal du gøre dette i din fritid.

Hyg med dine venner

Mennesker er sociale væsner, så det er ikke en god idé, at du kun hænger ud med dig selv hele weekenden. Måske føles det som om, at du ikke er alene, fordi du ser serier eller spiller computerspil. Men menneskeligt samvær har vist sig at give os langt mere energi. Det er selvom mange mener, at det kan være hårdt at være sammen med andre mennesker.

Men du kan vælge at lave noget sammen med dem, hvis du har svært ved at vælge, hvad der skal ske. Det er ikke særlig godt at drikke alene, men det kan være fint at nyde lidt gin sammen med sine venner. De fleste af os har lettere ved at slappe helt af, når vi har drukket en lille smule. Det skal ikke være sådan, at du er fuld.

En lille smule gin er altid helt i orden. Det vigtigste er, at du laver noget sammen med andre.

Dyrk motion

Måske har du svært ved at motivere dig selv til at træne, når du har haft en hård arbejdsuge, men faktisk er det noget af det bedste, du kan gøre. Din krop har brug for at slappe af, og det gør den faktisk bedst, hvis du bevæger en.

Motion har også vist sig at være en eneste gavnlige måde at holde sin hjerne ung på. Så det er en anden god grund til at dyrke mere motion. Du kan dyrke motion og hygge med dine venner.