Vil du gerne spare penge på din varmeregning? Skift til en varmepumpe

Hvis du er boligejer, kender du helt sikker til det frygtelige øjeblik, hvor varmeregningen dumper indad døren eller ind i mailboksen. For langt de fleste boligejere er varmeregningen nemlig en af de helt store udgiftsposter i løbet af året, og de fleste betaler mange tusinde kroner på at holde boligen varm året rundt.

Men sådan behøver det ikke nødvendigvis at være, for hvis du har en gammel og dyr opvarmningsform, kan du nemt skifte den ud med en ny og mere energieffektiv en af slagsen. Der findes efterhånden mange moderne opvarmningsformer, som er langt billigere i drift end eksempelvis et gammelt oliefyr, hvorfor du hurtigt kan komme til at spare mange tusinde kroner om året på din varmeregning, hvis du skifter.

En moderne varmepumpe er et godt eksempel på en opvarmningsform, som kan skære en stor bid af din varmeregning, hvis du skifter fra en gammeldags opvarmningsform som eksempelvis et olie- eller gasfyr. Du kan købe din nye varmepumpe hos Scanheat.dk, hvor du også finder mere information om, hvordan en varmepumpe kan gavne din bolig.

Hvad er en varmepumpe?

En varmpumpe er maskine, der placeres ude foran dit hus, hvorfra den kan udnytte energien i luften til at danne varme til dit hus. Hvis du vælger en luft til vand varmepumpe, vil den udendørs pumpe bruge luftens energi til at varme vand op med, som du kan bruge til at sende rundt i husets radiatorer, gulve og mere.

En luft til vand varmepumpe kan således gå ind og erstatte dit eksisterende varmesystem, da pumpen kan kobles direkte på det eksisterende system, så du ikke skal til at skifte ud i rør, radiatorer og lignende.

En varmepumpe bruger kun strøm og luft for at varme din bolig op, og det er grunden til, at varmepumpen er både billig og miljøvenlig i drift.