Slap mere af i din fritid

Hvis du efterlader arbejdet på arbejde (ja, det er lettere sagt end gjort) får du meget mere kvalitet i din fritid. Det er der mange måder at gøre på, og der er ikke én, som er bedre end en anden.

Lav en tjekliste over opgaver, du gerne vil nå i løbet af din arbejdsdag. Det er naturligvis noget af det første, du skal gøre, når du møder ind, selvom du måske ikke er helt klar over, hvilke opgaver, der vil dukke op i løbet af dagen.

Ved at lave det overblik, kan du vurdere, hvor meget du kan nå i løbet af de timer, der er stillet til rådighed. Kommer der flere opgaver op ad dagen, kan de enten få lav prioritet og blive et “hvis jeg når det”-punkt eller høj prioritet, hvor den nye opgave kommer i stedet for et af dine allerede eksisterende opgavepunkter.

Når du har nået alt det, der står på din “to do”-liste, er gjort (selvfølgelig ikke dine “hvis jeg når det”-opgaver) kan du med god samvittighed sige at du har fri for i dag uden nogen graverende hængepartier.

Få bedre fritid som webshop-ejer

Driver du en webshop hjemmefra kan det være ualmindeligt svært at skille arbejde og fritid ad. Der er altid bestillinger, som skal pakkes og sendes, og varelageret er måske endda på hjemmeadressen, så det er næsten umuligt at vende det blinde øje til.

Med et webshop lager er der nogle andre, som tager sig af både den fysiske og virtuelle lagerstyring. Slut med at dele hjemmekontor med papkasser eller rode med excel-ark for at holde rede i varebeholdningen.

Hvad er et pakkehotel? Et pakkehotel er outsourcing af lager for en webshop. Det inkluderer lagerstyring, varemodtagelse, opmagasinering, pakning og forsendelse af kundeordrer og meget andet. Nemt for dig.