Good nature musefælde

Good nature musefælde er et yderst effektiv produkt i kampen mod skadedyr. Det er en giftfri fælde, som gør det muligt at opstille den steder, så børn og kæledyr ikke kommer til skade. Derfor er den yderst velegnet ved offentlige bygninger, institutioner og landbrug.

Good nature musefælde i forskellige udgaver

Det er muligt at købe Good nature musefælde i flere variationer, men effektiviteten er den samme. Til nogle af fælderne skal der tilkøbes patroner og lokkemiddel, hvis der ønskes god tiltrækning, samt lokkemiddel der ikke mugner og mister effekt.

 

Det er også muligt at købe Good nature musefælde startkit, hvor alt medfølger, der er tænkt på det hele for dig. Her medfølger både patroner, nøgle til safeboxen, skruer til fastgørelse og hætte til lokkemad.

Opsætning af Good nature musefælden

For optimal udnyttelse af Good nature musefælden skal fælden placeres strategisk. Det kan være langs bygninger, hegn, brændestabler eller blandt andet udhuse. Det er ikke alle Good nature fælder der skal opsættes med skruer. Nogle af Good nature fælderne er indbygget i stål kasse, hvilket gør dem yderst velegnet i alt slags vejr og de er robuste.

 

Husk at fjerne alle former for omkringliggende mad eller affald for, at få den bedste udnyttelse af lokkemidlets dufte. Dette gør at skadedyret nemmere kan blive lokket hen til fælden. Det er muligt at benytte sig af egne lokkemidler, som fyldes i den medfølgende hætte der påskrues fælden. Der kan dog også købes lokkemidler, der ikke mugner eller mister deres tiltrækningskraft efter få dage, som almindelige madvarer kan.

 

Når CO2 patronen er isat fælden og den er monteret, kan patronen udløse op til 24 skud før den skal udskiftes. Der er en tæller på boksen, så du altid kan følge med. Skadedyret bliver liggende i fælden, så du skal sørge for at holde den fri.

Installation af CO2 patronen

Det er vigtigt at installere CO2 patronen korrekt, for ikke at skade fælden. Nogle spænder patronen for hårdt, hvilket medfølger, at en messing del der er i fælden følger med ud, når patronen skal udskiftes. For dette ikke skal ske er det vigtigt patronen kun spændes til spidsen perforeres, hvilket kan høres.