4 måder du kan style en kjole på

Kjoler er ikke bare kjoler. I og med at der findes så mange forskellige former for kjoler, giver det dig mulighed for at finde en model, der passer til lige præcis dig og din personlige stil.

Men selvom at alle kjoler ikke er helt ens, findes der alligevel flere generelle tips i forhold til, hvordan du kan style en kjole. Dette gør sig gældende uanset, om der er tale om flotte kjoler uden ærmer, kjoler med ærmer, lange kjoler, korte kjoler og så videre.

Sådan kan du style din kjole

  • Læderjakker – En læderjakke er altid en sikker vinder sammen med en kjole. Ønsker du at skabe et mere råt og cool udtryk, er det bare med at tage læderjakken på sammen med din kjole. Hvis temperaturen falder, er det ligeledes en fordel med en læderjakke, så du kan holde varmen.
  • Strømpebukser – Mange pakker kjolerne i klædeskabet væk om vinteren. Det er der ingen grund til, da du blot kan tage et par strømpebukser på under kjolen.
  • Put et bælte i taljen – Har du en løs kjole på, eller vil du bare gerne fremhæve din talje endnu mere, kan du placere et bælte i taljen. Dette er yderst feminint og flot, og du vil uden tvivl se rigtig godt ud med dette outfit.
  • Tag en t-shirt på under kjolen – Har du en kortærmet kjole på, kan du tage en t-shirt på under kjolen. Det er et trendy og smart look, og du kan vælge en helt klassisk hvid t-shirt eller en mere farverig t-shirt.