Skal medarbejderne køre med stil?

Det er bestemt ikke alle virksomheder, der vil skaffe firmabiler til medarbejderne. Det er nemlig langt fra alle virksomheder, der har behov for det. For det kan koste noget, men det kan helt sikkert også betale sig. Og hvis du alligevel skal skaffe firmabiler til din virksomhed, hvorfor så ikke sørger for, at dine medarbejdere kører med stil? Det kan faktisk få en positiv indflydelse på din virksomhed.

Sender et godt signal

Hvis dine medarbejder skal ud at repræsentere din virksomhed, så er du sikkert interesseret i, at de er velsoignerede og professionelle omkring det. Det kan du faktisk bidrage til, hvis du vælger en ordentlig firmabil.

Med Mercedes erhvervsleasing kan dine medarbejdere til at køre i smarte og gode biler fra et anerkendt mærke. På den måde vil bilen altså også komme til at sende de rette signaler om din virksomhed. For endnu inden din medarbejder er trådt ind ad døren hos kunden, samarbejdspartnere, investoren eller hvem som helst, så har vedkommende dannet sig et godt førstehåndsindtryk.

Et personalegode

En firmabil kan også fungere som et personalegode. Mange mennesker ville være glade for at komme til at køre i en god bil, de ellers ikke ville have haft adgang til. Derfor er det altså også attraktivt for medarbejdere.

Hvis du leaser firmabilen, kan du overveje at få en fleksibel aftale. I nogle tilfælde vil der nemlig kunne oprettes en aftale, hvor der skelnes mellem erhvervskørsel og privat kørsel. Sådan kan medarbejderen betale for eget forbrug, mens virksomheden naturligvis betaler for al kørsel for virksomheden.

Få en enkelt firmabil

Nogle gange er det ikke nødvendigt, at hver medarbejder har adgang til deres egen firmabil. Derfor kan du overveje at få en enkelt firmabil, som kan bruges af forskellige medarbejdere efter behov. Det kan i mange tilfælde være nok til at dække virksomhedens behov for kørsel.