Få styr på din garderobe med denne guide

Noget, som mange elsker, er tøj. Det er en måde, man kan udtrykke sig på, og netop af den grund er det noget, som mange har rigtigt meget af. Hvis du føler, at din garderobe er rodet og uoverskuelig at kigge på, er det måske tid til at gøre noget ved det, så du hurtigere og nemmere kan finde det tøj, som du skal bruge, når du finder tøj om morgenen.

Det kan være smart at starte med at tage alt taget ud, og derefter sortere det. måske du finder ud af, at der er noget af det, som du slet ikke har brug for mere. dette kan du sælge eller give til genbrugen – måske du finder ud af, at der er noget, du mangler? Så er det måske tid til noget nyt tøj fra Vero Moda – Shop her.

Sorter tøjet i forskellige bunker

Når du først har taget alt dit tøj ud fra dit skab, er det tid til at sortere det. sorter det i forskellige bunker, så du har et overblik over, hvad du faktisk har liggende. Lav eventuelt en bunke til bukser, kjoler, trøjer, jakker og så videre, og del det op, så der er et system i det.

Når du har gjort dette, kan du lave en bunke til det, du ikke har brug for mere, så det kan komme ud, og så det ikke gør dit skab overfyldt og rodet.

Lig tøjet tilbage i skabet, så der er et system

Når du skal have alt tøjet tilbage i skabet, er det vigtigt, at der er system i det, så det ikke bliver rodet ligesom før. Du kan for eksempel lave en hylde, hvor alle dine tykke trøjer er, og en nedenunder, hvor alle de tynde er – på den måde kan du nemt finde det du mangler i skabet.