Sådan får du et afslappet og stilfuldt look

Nogle gange kan det være dejligt at have noget tøj, som du bare kan slappe af i. Imidlertid er det også rart at føle sig stilfuld. Disse to ting behøver dog ikke at være hinandens modsætninger, hvorfor du sagtens kan finde noget tøj online, som indeholder begge aspekter.

Hvilket brand er der tale om?

Skab et afslappet og stilfuldt look med en Ball sweatshirt fra ByKalstrup. Dette brand er oprindeligt italiensk og blev dannet i 1970’erne. Sidenhen er det blevet amerikansk inspireret, idet brandet ønskede at kombinere designet med det amerikanske college-univers. Dette kan man stadig se i kollektionerne, hvor du blandt andet kan finde sweatshirts i lækre materialer, som du med fordel kan anvende på en afslappet hverdag, men som stadig giver et stilfuldt touch til dit outfit.

Hvordan kan jeg style det?

Du kan style diverse sweatshirts med meget forskelligt. På websiden finder du blandt andet nogle bukser og shorts, som kan passe godt til samtlige sweatshirts. Ligeledes finder du også leggings, hvis du ønsker at skabe et mere sporty look i stedet. Det er således kun fantasien, der sætter grænser. Du kan ligeledes udforske de forskellige slags accessories – herunder tasker og smykker – som du ligeledes kan bruge sammen med din sweatshirt, hvis du ønsker dette.

Hold dig varm

En sweatshirt kan bruges i de fleste årstider. Den kan bruges, når solen går ned i sommermånederne, men er tillige anvendelig, når de kolde vintermåneder begynder at trænge sig på. Her bruger man sandsynligvis mere tid indenfor med hygge, god mad og film, hvorfor en fed sweatshirt er oplagt at have i sin garderobe. På websiden finder du et hav af farver, af hvilken årsag du kan vælge at købe flere forskellige, så du har noget at vælge imellem, hvis du ikke helt ved, hvad du ønsker at have på fra din garderobe.