Derfor skal du købe ear cuffs

Der har længe været en rumlen i horisonten af smykkeverden. En tordenstorm, der har buldret. Nogle har vendt det blinde øje til, mens andre er blevet tryllebundede at det trommende vejr. Og så med ét slog et lyn ned, der for alvor cementerede smykket i smykkeverden.

 

Historien her fortæller selvfølgelig om ear cuffs øreringe. Et smykke, som de danske kvinder har taget imod med kyshånd. Man kan ikke komme udenom, at ear cuffs øreringe er blandt de mest populære hverdagssmykker i dag. Og når man tager et kig på dem, er det ikke så underligt.

 

Hvad er ear cuffs øreringe?

Ear cuffs øreringe sidder som alle andre øreringe på ørets yderside. Den helt store forskel er, at de ikke sidder fast med en stav. Du behøver derfor ikke en ekstra piercing for at give et feminint touch til dit outfit inden du tager hjemmefra.

 

Ear cuffs øreringe fås i et hav af former og designs, så du vil med garanti også kunne finde et sæt, der passer dig perfekt.

 

Match med andre øreringe

Fordi ear cuffs øreringe ikke kræver en ekstra piercing, kan du nemt matche dem med dine andre øreringe, da de ikke behøver at erstatte den plads, dine mormors gamle øreringe optager.

 

Har du ingen huller i ørene, kan du sagtens sætte flere ear cuffs øreringe på det samme øre. På den måde kan din ørestil variere meget fra dag til dag.

 

Prikken over I’et

Ear cuffs øreringe er det perfekte smykke som prikken over I’et på dit outfit. Netop fordi øreringene giver dig så meget frihed i, hvor du sætter dem, kan de altid komplimentere dit outfit.

 

Skal du til jobsamtale eller andet formelt, sætter du øreringen nederst på dit øre. Er dit outfit derimod en vildere stil, sættes de øverst.