En god flaske vin afhænger af dine behov for smag

Når man taler tysk rødvin og tysk hvidvin kan man godt følge retningslinjer og anbefalinger omkring gode kvalitetsvine, men til sidst handler det om hvilke smagsnuancer du sætter pris på, når du skal nyde en vin. For det at elske en god flaske vin afhænger af din personlige oplevelse og reaktion på den enkelte vin. Du kan sagtens få serveret en dyr flaske amarone, men hvis det ikke er indenfor dit smags felt kan det være lige meget at den har været dyr. 

Prøv dig frem for at finde den perfekte type vin 

At elske vin handler om præference og behov for en god type vin. En vin kan både være sød, bitter, tør, stærk, røget mm. og det kan sagtens også indeholde flere af nævnte smage. Det er derfor op til den enkelte person at smage sig frem til den perfekte kombination. 

Tysk rødvin og tysk hvidvin stammer fra 13 regioner i det sydlige Tyskland. Her fremstilles vine på mange forskellige måder. Det foregår både naturligt, økologisk og biodynamisk. Beliggenhed og den enkelte vinbonde har en stor påvirkning på hvordan vinen ender i kvalitet. Prøv dig frem med et forskelligt udvalg af vine, så du sporer dig ind på dine behov.