Måltidskasse – Hvordan en lille kasse kan bringe stor glæde

Lille kasse med glæde

Kunne hverdagen godt bruge et ekstra gear eller lidt mere frirum til mere tid til familien? En af de udfordringer mange familier har, er at det daglige gøremål “aftensmad”. Når man har tid, er det en afslappende aktivitet. Men på uventede lange arbejdsdage, hvorefter man skal handle ind i rush-hour uden at have en idé om, hvad man skal spise, kan det være stressende. Det er her, at en måltidskasse, der giver dig mad til de lidt mere udfordrende dage, kan være en hjælp. Du får en introduktion, en anbefaling og henvisning.

Mad der er tilberedt naturligt uden tilsætningsstoffer

Husker du dine bedstemors madkundskaber. Traditionen er, at hun lavede formidabel mad, og husmor råd fra dengang, lever i bedste velgående. En af de ting den ældre generation kunne, var at konservere mad, så det kunne holde længere, uden industrielle tilsætningsstoffer. Metoden hedder henkogning, og er en naturlig måde få mad til at holde i op til 24 måneder. Forestil dig nu, at du kunne have nem aftensmad, du ved familien elsker, stående i køkkenet, som du altid kunne finde frem og lave? Slip for besværet med at tage ned til supermarkedet. Bestil en måltidskasse fra Bonzo, og vær altid på forkant med maden.

Stort udvalg af retter til hele hjemmet

Bonzo sælger et nøje udvalg af franske brasseriretter og italienske one pot, der alle kan laves uden minimal indsats. Det skal enten blot varmes op, hvor det passer sig selv, eller koges i vand. Du finder alle klassikerne, du med stor sandsynlighed spiser med stor fornøjelse, men ikke laver i hverdagen, fordi det tager for lang tid.
Vi har gjort forarbejdet, og haft kokke til at lave maden til dig. Du skal blot varme den op.

Find de rette retter til dig.

Det er stadig den bedste løsning at lave mad fra bunden selv. Den tilgang til madlavning er en af de nøgle ingredienser i den japanske befolknings årsag til folkesundhed. Bonzos mad er lavet for bunden, men derefter sat i dvale, til når du skal spise. Så styr uden om usunde fryse-færdiglavet mad, og prøv noget lækkert. Prøv Bonzo. Prøv det i dag.