Japanske kokkeknive til hjemme “Gourmet’en”

Japanske kokkeknive

Professionelle japanske kokkeknive til privaten

 

For at være kongen af køkkenet og madlavningen, kræver det også det rigtige køkkengrej og her er især køkkenknivene et vigtigt element hos mange kokke. En kokkekniv findes i mange varianter, former og mærker. Hos gourmetting bliver knivserierne Shokutzu, Kofuku og Haita-teki forhandlet, som også betegnes som japanske kokkeknive. De japanske kokkeknive er produceret i materialet damaskusstål. Den originale produktionsmetode af damaskusstål stammer flere 100 år tilbage, af gamle japanske samuraisværd, som er med til at give knivene den ultimative skarphed samt uendelig holdbarhed. Damaskusstålen bliver formet op til flere gange og giver kniven sin unikke stil og udseende samt et vidunderligt mønster.  I knivserien Shokutzu, er stålet foldet op til 64 gange for give optimal styrke og skarphed til forbrugeren.

 

De japanske kokkeknive har en skarphed som er ud over det sædvanlige, som er med til at give det perfekte snit. De japanske kokkeknive opnår en styr på Rockwell-skalaen på 60-62 HRC, som er på niveau med originale japanske kokkeknive som findes i et professionelt køkken. Med en japanske kokkekniv findes der ikke en opgave i køkkenet som ikke er for stor eller for lille. De japanske kokkeknive findes i forskellige varianter, heriblandt Kokkekniv, Urtekniv, Grønsagskniv og Frugtkniv, som er med til at gøre knivserien komplet. De japanske kokkeknive er designet som din giver en ergonomisk følelse, når der arbejdes med redskabet og den ikke glider ud af hånden, selv når kokkekniven skulle være våd og glat.

 

Med de japanske kokkeknive, får du en kokkekniv for livet. De japanske kokkeknive er produceret i damaskusstål, som gør at kokkekniven er nærmest umulig at slide op. Hvis uheldet skulle være ude, findes forskellige tilbehør, som kan være med til at opretholde den utrolige skarphed, som f.eks. slibesten eller slibestål.

 

Den japanske urtekniv er uundværlig i det ordinære køkken til de små og præcise opgaver, som f.eks. kan være små grønsager eller udskæringer og hakning af urter. Med den lille japanske urtekniv, får du et unikt redskab trods den størrelse. Urtekniven kan også anvendes som erstatning for andre køkkenredskaber, såsom kartoffelskrælleren. Den lille urtekniv er populær kokkekniv i hele verden og bliver anvendt af flere professionelle kokke, som storroser den til det højeste i køkkenet.

 

Udover den lille japanske urtekniv, findes også den japanske grønsagskniv. Den japanske grønsagskniv er designet og produceret i damaskusstål, og udviklet med riller langs knivbladet, så der ikke sidder fødevarer og grønsager fast i knivbladet når du skærer ned igennem råvaren.

 

De japanske kokkeknive er udviklet og forhandles til personen som ønsker at være den perfekte kok, både i hjemmet men også i restauranten.  Hos gourmetting finder du japanske kokkeknive og tilbehør til fornuftige priser af højeste kvalitet. Grundstene for gourmetting findes ved at kunne bidrage med høj kvalitets køkkenudstyr til både begyndere og professionelle køkken entusiaster i de danske køkkener.