Få løsnet op i dine spændte muskler

Spændte muskler kan komme af mange forskellige årsager, og kan være lidt af en belastning i dagligdagen. Har du et kontorjob, hvor du sidder stille mange timer om dagen, vil det i sær være i nakke og skuldreområdet, at spændingerne opstår.

Spændte og ømme muskler kan også opstå efter træning i stort set alle muskelgrupper. Uanset hvad dine spændinger kommer sig af, er det en god ide at tage hånd om dem, så de ikke er til hindring for hverdagens udfordringer og din træning. 

Foam roller og massagebold til hjemmebrug

To rigtige gode redskaber til at få løsnet op i spændte muskler er en foam roller og massagebold. De to redskaber kan bruges til hele kroppen, og de er utrolig smarte til hjemmebrug, da de ikke fylder særlig meget. Hvis du bruger et par minutter hver dag derhjemme med en af de to redskaber, vil du hurtigt kunne mærke en betydelig effekt. Massagebolden har også en god størrelse til rejsebrug, så du kan vedligeholde massagen når du er på tur. 

Hos ActiveAid kan du finde et godt udvalg af TriggerPoint foam rollers og massagebolde, som vil være til stor gavn derhjemme. 

Forkæl dig selv med en gang massage 

Er musklerne meget spændt op, kan det være en god ide at til en professionel massør, som har kompetencer til at komme problemet til livs. Mange fravælger massør, fordi de synes det er for dyrt. Men de spændte muskler kan gå udover dit velvære, og derfor kan det være en god investering, at vælge at gå til en professionel. Det behøver ikke være en ugentligt ting. Hvis du kombinierer professionel massage en gang imellem, med redskaberne til hjemmebrug, kan du hurtigt få bugt med de ømme muskler.