Bryg lækker kaffe til skovturen med familien

Har dig og din familie planer om at tage på skovtur i det fri og nyde en god dag i hinandens selskab? Der er mange gode ting, man kan have med på skovturen. Både lækker mad, kage, hjemmebag, vin og saft er gode idéer, men der er intet som en lækker kop hjemmebrygget kaffe, der kan nydes efter maden i den friske og fri natur. Der er nemt og enkelt at have med, og husk at brygge nok – du er højst sandsynligt ikke den eneste, der med glæde vil nyde den gode kaffe.

Sørg for at pakke det godt

Der er ikke noget værre end at komme frem til stedet for skovturen og finde ud af, at kaffen er løbet ud over det hele. Derfor bør du sørge for, at den er pakket godt og eventuelt i gode termokander, der holder tæt og ligeledes holder kaffen varm. Der er nemlig heller ikke noget sjovt ved at kaffen bliver kold på næsten ingen tid. Et alternativ ville være at koge vand hjemmefra og fylde på termokanderne og i stedet medbringe et par gode stempelkander med kaffe i, så I kan få helt friskbrygget kaffe på skovturen. Der er mange muligheder, og det kommer nok mest an på, hvilken slags kaffe, du vælger at bruge samt hvilken bryggemetode, du anvender.

Shop det bedste kaffe til turen

Vil du overraske og imponere hele familien med lækker kaffe, kan du med fordel forberede dig ved at shoppe din yndlingskaffe. Du kan også prøve noget helt nyt, ingen af jer har smagt før. Kan du ikke finde noget kaffe i butikkerne i nærheden af, hvor du bor, så kan du med fordel shoppe din kaffe online. Prøv eksempelvis de mange gode kaffeprodukter fra rigtigkaffe og prøv dig frem med lige netop den kaffe, du synes bedst om.