Tilflytter til Syddjurs? Lær mere om kommunen her

Syddjurs Kommune byder på et væld af skønne oplevelser for hele familien og er et perfekt sted at flytte til som familie. Nogle gange kan det, som tilflytter, være svært at finde rundt i, og få overblik over det nye sted man er flyttet hen. Med denne guide får du forhåbentlig et lidt bedre indblik i de mange perler, som du finder i Syddjurs Kommune og omegn.

Oplev de mange naturperler

Syddjurs Kommune er særligt kendt for dens mange fantastiske naturoplevelser. Bedst kendt er nok Nationalpark Mols Bjerge, som dækker over 180 kvadratkilometer. Her kan du opleve et varieret naturlandskab med en masse forskellige naturtyper. Kom helt tæt på de græssende dyre og oplev hvordan landskabet er blevet formet gennem de forskellige istider. Du kan også tage vandreskoene på og benytte en af de mange vandrestier i området, så du får en helt autentisk oplevelse af nationalparken. Er I til de mere vilde dyr, så kan I opleve Ree Park Safari, hvor du kan komme på safari og opleve eksotiske dyr fra hele fire kontinenter. Det er en kæmpe oplevelse for hele familien og vil helt sikkert gøre et indtryk.

Følg med i de lokale nyheder

Når man er tilflytter, kan det være en fordel at følge med i de lokale nyheder. Både for at læse om de seneste nyheder fra nær og fjern, men ofte finder du også gode tips og tricks til dit liv i kommunen. Heldigvis er det nemt at finde netaviser, hvor du hurtigt kan blive opdateret på de vigtigste historier fra lokalområdet.

Gå på opdagelse i idylliske Ebeltoft

Ebeltoft er den største by i Syddjurs Kommune og er en af de mest populære feriedestinationer for mange danske familier. Byen rummer en masse spændende seværdigheder, heriblandt Fregatten Jylland, og det er en oplevelse værd, at gå rundt i de gamle, charmerende gader i byen.