Shop børnetøj som du ville shoppe til dig selv

Mange mødre, fædre, bedsteforældre og andre, der har med børn at gøre, tror, at det er lige meget, hvad et barn har på af tøj.

Det er almindeligt, at de voksne forbilleder går mest op i, om barnets tøj er praktisk i forhold til vejret.

Alligevel er det sådan, at hvis man spørger et hvilket som helst barn, så går det barn altså mere op I, hvad det har på af tøj, end man tror.

 

Selvfølgelig gælder det ikke de helt små børn, som endnu ikke har lært at tale. Det gælder de børn, der kan tale, og som er i gang med at danne sig et overblik over den verden, de er i.

 

Et barn, der er ved at lære at tale, er i en alder, hvor alting gør et indtryk. Deres hjerne er på et kæmpe arbejde med at registrere verden og putte den i kasser, sådan så verden er lettere at forstå. Det er de kasser, et barn også tager med sig videre i livet, og som mange af deres forestillinger og erfaringer kommer fra, som påvirker deres valg og forståelse i livet.

 

Blandt andet derfor, er det ikke ligegyldigt, hvad dit barn har på af tøj. Du kan få det fineste tøj til børn, og det er svært, ikke at fylde hele indkøbskurven med homeparty børnetøj – men det skal du altså ikke, uden dit barns godkendelse.

Lyt til dit barn

Så snart dit barn har lært at tale, kan man inddrage dem i beslutninger hvad angår køb til deres garderobe. Det vil måske overraske dig, at barnet har holdninger i forhold til det tøj, i kigger på sammen i børneafdelingen. Barnet har nok en mere udviklet smagssans, end du lige tror. Den skal I købe tøj efter.