Sådan kan du forbedre skolegården

Der er mange gode grunde til, hvorfor man bør forbedre skolegården. Hvis du således ønsker at gøre dette, så kan du læse med her. Du får nemlig nogle rigtig gode ideer til, hvordan du kan gøre skolegården meget bedre.

Fiks asfalten i skolegården

Du bør først og fremmest sørge for, at skolegårdens asfalt forbedres. Du behøver ikke at tænke for meget over spørgsmål, såsom: hvad koster asfalt?

Det er nemlig vigtigt, at asfalten er fri for diverse ujævnheder, sprækker og huller, som potentielt kan gøre skade på eleverne, når de løber rundt i gården. Det kan også få skolegården til at se meget flottere ud, når asfaltbelægningen er udført rigtig godt.

Skab gode siddepladser i skolegården

Det er ikke alle elever, som har lyst til at spille fodbold eller lege kongeløber i skolegården. Der er nogen, som bare har lyst til at sidde og snakke. Det kan også være, at de elever, der har spillet fodbold, gerne vil slappe af.

Dermed kan du sørge for, at der er nogle gode siddepladser i skolegården, som eleverne kan bruge. Det kan være nogle fine bænke, som kan placeres på siderne af skolegården.

Inddel skolegården i forskellige legezoner

Det kan godt blive lidt kaotisk, hvis der ikke er noget struktur over skolegården. Derfor er det en god ide at inddele skolegården i forskellige legezoner.

Der kan for eksempel være en del af skolegården, hvor der kan spilles fodbold. En anden del kan bruges på at sjippe og hinke med hinkesten. En tredje del kan bruges på at klatreløs på klatrestativerne.

Du skal bare inddele gården i de legezoner, der giver mening for din skolegård.

Udsmyk asfalten med kreative markeringer

Skolegården kan blive bedre, hvis den ser flot ud. Dermed kan du udsmykke skolegårdens asfalt ved at få lavet kreative markeringer. Det kan for eksempel være nogle farverige figurer, nogle lege eller nogle tabeltavler.