De bedste gaver er sokkegaver

Mange har nok varme minder om at vågne i december og straks tjekke sin julesok for gaver. Når man bliver voksen er der sjovt nok ingen til at stoppe sokken med godter, men det betyder da ikke, at man skal snydes helt for sokkegaver.

Måske har du en onkel, der altid ønsker sig strømper og underbukser til jul, og det kan godt virke lidt kedeligt både at købe og at give. Heldigvis findes der så uendeligt mange forskellige sokker, at der er noget for enhver – og rig mulighed for at skrue en smule op for sokke-komforten.

Sokker af bambus har mange fordele

Bambus er et naturmateriale, og derfor lader det huden ånde bedre end kunststoffer som polyester vil. De er også meget bedre til at transportere sveden væk fra dine fødder og holde dem tørre og varme. Og som om det ikke var nok; bambus strømper indeholder også et naturligt antibakterielt stof, der er med til at bekæmpe de bakterier, som er skyld i sure tæer.

Til ekstra kolde dage findes der også en god gammeldaws løsning; uldsokker. Nu tænker du måske: “uldne strømper hører fortiden til,” men nej. For ligesom bambussokkerne er uld et naturmateriale, og for at være helt ærlig kan vi mennesker bare ikke fremstille noget bedre end det, naturen allerede har stillet til rådighed.

Slut med kolde tæer

Mange kvinder (måske også mænd, men kvinderne indrømmer det) har tendens til at få kolde tæer (kan mænd kun få kolde fødder?) Anyway – forær en gave, der varmer i vinterkulden, og giv en kvinde, du holder af, et par dejlige sokker.

Naturligvis (pun intended) findes der også masser af bløde og behagelige strømper til kvinder. Uanset om du foretrækker bomuld-, bambus-, uld- eller nylonstrømper, findes der noget til enhver og til enhver anledning.