Hvad skal jeg ønske mig til jul?

Julen er over os, og det er tid til at skrive ønskeseddel – men hvad i alverden skal der stå på den? Et godt mix mellem nogle af de ting, du reelt mangler, og noget, du drømmer om at have. Allerhelst noget, du ikke ville købe til dig selv.

Der er ikke noget, som er for småt eller for stort til at stå på din ønskeseddel, og de, der skal købe gave til dig, er måske glade nok for at have lidt at vælge imellem. Du må for eksempel gerne ønske dig en million – men så sæt lige forventningerne ned, for det er usandsynligt, at du får det.

Varme, bløde pakker under træet

Et oplagt julegaveønske er selvfølgelig varmt vintertøj, for selvom december er en vintermåned, er der masser af vinter og kulde at komme efter i januar og februar, så du skal nok få brug for det. En god, varm flyverdragt dame er vidunderlig at have til gåture i vinterhalvåret.

Du kan også være heldig (eller uheldig, hvis du synes dét) at få hjemmelavede julegaver. Hjemmestrik for eksempel. Her kan det være nødvendigt at holde gode miner til slet spil, for det har taget gavegiveren enormt meget tid at lave denne gave netop til dig, og du har garanteret været i deres tanker under hele processen – med andre ord er hjemmelavede gaver en kæmpe kærlighedserklæring (selvom det måske ikke står på din ønskeseddel)

Hold fødderne varme hele vinteren

Et par gode vinterstøvler er også et must – vinteren bliver ikke nemmere at komme igennem med kolde tæer. Et par Phenumb støvler eller Copenhagen Shoes støvler er et rigtig godt bud på et par varme vinterstøvler, der også ser smarte ud – der er ingen grund til at ligne en, der har plyndret en Røde Kors-container, bare fordi man gerne vil holde varmen.