Misioo boldbassin i den bedste kvalitet du finder

Misioo boldbassin

Hos LittleHappy kan du finde et stort udvalg af boldbassiner fra Misioo. Deres boldbassiner er i høj kvalitet og kommer i fine farver. Du kan tjekke de forskellige farver ud på https://littlehappy.dk/misioo. Et boldbassin fra Misioo er den perfekte underholdning, og vil give dit barn mange timers sjov leg. Et boldbassin vil både underholde dit barn, samt give barnet motion, hvis han/hun enten kaster med boldene eller tumler rundt i bassinet 

Et boldbassin kan være med til at styrke barnet motorik. Når barnet kaster og griber med boldene, vil deres kaste- og gribe evne blive trænet samt øje-hånd koordination. Det er vigtig at ens barn får trænet sin motorik, ellers vil det kunne påvirke dem i deres teenage- og voksenliv. Dårlig motorik kan forebygges at lade motion og motoriktræning blive en del af hverdagen.

Altid sjov med et boldbassin

Det er altid sjovt med et boldbassin, det er kun fantasien som sætter grænser for hvad man kan lave. Med et boldbassin er det super sjovt at tumle rundt, derfor er det også vigtigt at man har et boldbassin, hvor selve bassinet er blødt. Det er også især leg med venner og familie som er et hit i blandt børnene. Det er altid lidt sjovere når vennerne eller familien gider at lege med.

  • Tumle lege: Misioos boldbassiner er de bedste at tumle rundt i. Selve bassinet er lavet af de blødeste materialer, og vil sikre at dit barn ikke skulle slå sig. Derfor er Misioo boldbassiner super gode, hvis du har et barn som er fuld af energi og som elsker at hoppe og kaste sig i boldbassinet.

  • Kaste og gribe bevægelser: Når dit barn leger og kaster med boldene vil hans/hendes kaste- og gribe bevægelser blivet trænet. Deres øje-hånd koordination vil også blive trænet, fordi de lære at kaste efter noget og efter mange forsøg vil de ramme det de sigtede efter.

  • Leg med vennerne: Når barnet lege med sine venner, blive deres motorik trænet. Et boldbassin er et super værktøj, når barnet og venner ikke ved hvad de skal lege. Et boldbassin er for alle aldre og det er kun fantasien som sætter grænser for hvad man kan lege i et boldbassin.

Bedre motorik med et boldbassin

Med et boldbassin kan dit barn få trænet hans/hendes motorik. Børn med dårlig motorik har tit svært ved at koncentrere sig og kan tit føle ubehag ved berøring. Hvorimod børn med god motorik er gode til at forme sociale relationer. Da det kan påvirke barnet ind i teenage- og voksenlivet, er det vigtigt, at man får trænet det som barn. Ved at lade motion og motoriktræning blive en fast del af hverdagen kan man forebygge dårlig motorik. 

Med et boldbassin kan barnet få trænet sin motorik. Når barnet kaster og griber med boldene bliver hans/hendes kaste- og gribe bevægelser trænet. Når barnet tumler rundt i boldbassinet får barnet både motion og får trænet motorikken.