Det perfekte børneværelse til junior

Er du i fuld gang med at finde ud af, hvordan børneværelset skal indrettes? Hvis du har børn i forvejen, kender du humlen og hvis ikke, har du nu god mulighed for at lære det hele at kende. Der er mange forskellige ting, der hører til på børneværelset. Det gælder alt fra puslebord og tremmeseng til legetøj og opbevaring. Du kan aldrig få for lidt opbevaring, og du vil garanteret opleve, at det er rart at have en kasse eller en fast plads til de forskellige ting.

Sammen med tremmesengen kan du kigge på skønt sengetøj til piger og drenge. Måske du finder noget, der lige passer ind i stilen med børneværelset, så det hele kan passe sammen. Neutrale farver er nemme at passe ind, og det går formentlig godt sammen med både vægge, tæpper og puslebordet. Godt, blødt sengetøj er vigtigt for, at junior sover godt.

Find jeres stil

Der er stor forskel på, hvilke ting, man godt kunne tænke sig, når man er ved at indrette et værelse helt fra bunden. Nogle mennesker foretrækker, at der er forskellige pynte- og nipsting, men først og fremmest er det i et børneværelse til de mindste vigtigt, at det er praktisk. Måske er du faldet over en uro, der skaber lidt stemning og giver den lille noget at kigge efter eller lege med, eller også er det en lampe med motiver fra børnebøger eller -TV, der skal lyse rummet op.

Hvis du godt kan lide den nordiske, minimalistiske stil, er det rart at kunne indrette et værelse simpelt. Det handler om, at du måske finder plads til opbevaring, der kan skjules i simple kasser i neutrale farver og en seng i hvid eller naturfarvet, der ikke har diverse motiver på sig. Der vil altid være lidt mere rodet på et børneværelse end i stuen, men det er en del af charmen.